Vuoden Kultaseppä 2016

Sinulla on nyt loistava tilaisuus vaikuttaa Vuoden Kultasepän 2016 valintaan!

Brilliant! -näyttelyn päätavoitteisiin kuuluvat vuorovaikutteisuus ja yleisön osallistaminen. Siksi, ensimmäistä kertaa koskaan, yleisö saa valita seuraavan kultasepän vuodelle 2016. Tähän asti Vuoden Kultasepän on valinnut Suomen kultaseppien liiton jäsenet.

Näyttelyssä on esillä kolmen Vuoden Kultaseppä 2016 -finalistin koruja. Eero Hintsasen, Petri Pulliaisen ja Ville Redmanin teokset avaavat kiinnostavan ja myös yllätyksellisen näkymän suomalaisen korun tulevaisuuteen.

Äänestää voit 1.11 asti.Meillä on ilo ilmoittaa, että Petri Pulliainen on äänestetty Vuoden Kultasepäksi 2016!

Onnittelemme voittajaa!

Eero Hintsanen

Ville Redman

Petri Pulliainen

Petri Pulliainen

Ajatus äärimmäisestä kestävyydestä kuljettaa kultaseppä Petri Pulliaista työstä toiseen. Sormuksiin erikoistunut seppä vaati itseltään paljon, tekeminen kulkee usein vaikeimman etapin kautta. Teräkseen istutetut timanttirivit välkehtivät monen sulhasen tai morsiamen nimettömässä.

Ihmeelliset, päähän juolahtavat ideat jalostuvat huikean taidokkaiksi koruiksi. Pulliainen inspiroituu laadukkaasta muotoilusta ja käsityöstä, oli kyseessä koru, tuoli tai vaikkapa puutarha. Viimeistellyn, virheettömän työn luovuttaminen asiakkaalle on työssä antoisinta.

Pulliaisen korut henkivät harkittua minimalismia ja maskuliinisuutta. Orgaaniset, runsaat muodot eivät tekijää puhuttele vaan mitä geometrisempi kokonaisuus sen kiehtovampi valmistaa. Titaanivahvistettu, haponkestävä ruostumaton teräs on Pulliaiselle erityisen kiinnostava materiaali tässä ajassa.

Parhaillaan Aito Helsingin seppänä urakoivan haaveissa on valmistaa luksusesineitä ihmisille, joilla on jo kaikkea. Pokeripöydät ja öljyparonien kultatuolit kuorrutetaan keltaisilla timanteilla, snapsilaseissa harmaanviileä teräspinta kohtaa jalokivien ilotulituksen.

www.aitohelsinki.fi

Brilliant Kultasepät Susanna Majuri Vuoden Kultaseppä Yhteistyö Yhteys Facebook
suomeksi på svenska in English