Vuoden Kultaseppä 2016

Sinulla on nyt loistava tilaisuus vaikuttaa Vuoden Kultasepän 2016 valintaan!

Brilliant! -näyttelyn päätavoitteisiin kuuluvat vuorovaikutteisuus ja yleisön osallistaminen. Siksi, ensimmäistä kertaa koskaan, yleisö saa valita seuraavan kultasepän vuodelle 2016. Tähän asti Vuoden Kultasepän on valinnut Suomen kultaseppien liiton jäsenet.

Näyttelyssä on esillä kolmen Vuoden Kultaseppä 2016 -finalistin koruja. Eero Hintsasen, Petri Pulliaisen ja Ville Redmanin teokset avaavat kiinnostavan ja myös yllätyksellisen näkymän suomalaisen korun tulevaisuuteen.

Äänestää voit 1.11 asti.Meillä on ilo ilmoittaa, että Petri Pulliainen on äänestetty Vuoden Kultasepäksi 2016!

Onnittelemme voittajaa!

Eero Hintsanen

Ville Redman

Petri Pulliainen

Eero Hintsanen

Usvainen mäntymetsä, ihminen ja veistoksellinen, kummallisia kaikuja herättävä koru. Näistä elementeistä Eero Hintsanen rakentaa kiehtovia teoksia, joissa hän kertoo suomalaisia tarinoita synkästä vinkkelistä.

Kultaseppämestari, taiteen maisteri Hintsanen liikkuu kuvanveiston ja korumuotoilun maailmoissa. Chao & Eero -kaksikon suunnittelija työstää uusien mallistojen rinnalla uniikkeja, suuria koruteoksia, joiden tunnelmat kumpuavat vanhasta mystiikasta.

Hopea on Hintsaselle tärkein materiaali, jota muokatessa löytyy jatkuvasti kiinnostavaa rosoisuutta ja keskeneräisyyttä. Teos voi koostua kymmenistä hopeaan valetuista osista, jotka aluksi on luonnostellen käsinveistetty vahasta. Fokuksessa ei ole puhdas, kiillotettu pinta, vaan tyystin toisenlaiset, tummaksi oksidoidut tai valkoiset hienohopeapinnat.

Tarinankerronnan täydentymiseksi kaikki elementit yhdistetään: korut, esineet, mallit ja valokuvat rakentavat valloittavan kokonaisuuden, joka on tekijälle aina myös protokappale seuraavaan suurempaan työhön.

www.chaoandeero.com

Brilliant Kultasepät Susanna Majuri Vuoden Kultaseppä Yhteistyö Yhteys Facebook
suomeksi på svenska in English