Susanna Majuri

Alussa on liikuttuminen, intuitio. Valokuvataiteilija, taiteen maisteri Susanna Majuri inspiroituu kaunokirjallisuudesta, runoudesta ja musiikista. Pienet, suuria sanoja sisältävät säkeet jäävät taiteilijan ajatuksiin valokuvien rakennusaineiksi. Eläytymiskyky, kuvittelu, tarinat ja värit esittävät päärooleja tekemisessä. Kuvien avulla käsitellään tunteita ja kerrotaan tarinoita. Onnistumisen hetkellä taiteilija syttyy työlle, säteilee onnea ja lumoutuu.

Unenomaiset maisemat, kirkas vesi ja ilmakuplat vangitsevat katseen. Majurin kuvissa liikutaan todellisuuden ja epätoden maisemissa, joissa ihmisen liike kohtaa veden massan ja voiman. Kohtaamisista rakentuu herkän taiteilijan maagisia tunnelmia, jotka valloittavat katsojia ympäri maailmaa.

Susanna Majuri
Kaksi, putoaa
2015
Susanna Majuri
Silence
2015Lukuisia näyttelyjä pitänyt Majuri tekee tohtoriopintoja Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa tutkien valokuvallisen fiktion mahdollisuutta toimia tunteiden kohtaamisen paikkana. Majuri myös kuuluu kansainvälisesti aktiiviseen Helsinki School taiteilijaryhmään ja hänen töitään on muun muassa Nykytaiteen museo Kiasman, Suomen valokuvataiteen museon sekä Espoon modernin taiteen museo EMMAN kokoelmissa.

Susanna Majuri
Usva
2015
Susanna Majuri
Ruusu, uneksii
2015
Brilliant Kultasepät Susanna Majuri Vuoden Kultaseppä Yhteistyö Yhteys Facebook
suomeksi på svenska in English